مانع بزرگی به نام شجره طیبه صالحین!!!!
در عصر و دوره ای به سر می بریم که طاغوت زمانه در قالب کشورهای استکباری و غربی تمام سرمایه، نیروی انسانی متخصص، تکنولوژی، صنعت، هنر، رسانه و به طور کلی، تمامی قوای خود را جهت مقابله با دین و مبانی و ارزش های اسلامی (که نمود ظاهری و حقیقی آن در انقلاب اسلامی ایران نمود یافته است) قرار داده است.
گروه تربیتی صالحین؛ حمایت از ساخت و ترویج فیلم ها و سریالهای تلویزیونی، تاسیس و حمایت از شبکه های ماهوارهای و چند زبانه، ایجاد سایتهای اینترنتی غیراخلاقی و ضد دینی و ایجاد بسترهای ارتباطی موبایلی، برگزاری جشنها و همایش های کوچک و بزرگ با حضور خوانندگان و بازیگران هالیوودی با هزینه های هنگفت و دقت در نورپردازی و صدا جهت جذب جوانان و بسیاری از عوامل جذاب دیگر تنها گوشهای از اقدامات خصمانه دشمن در فضای نابرابر جنگ نرم محسوب می شود.
ملت ایران تجربه اینگونه تهاجمی را در عرصه های نظامی(هشت سال جنگ تحمیلی، حمله طبس و ...)، عرصه های سیاسی(کودتای نوژه، ترور شخصیتهای مختلف نظام، انحراف و اجیر نمودن برخی مسئولین، ایجاد فتنه های مختلف و ...) و نیز عرصه های اقتصادی و اجتماعی را در خاطر خود دارد. هر گونه هجمهای که می تواند یک انقلاب بزرگ و یک تمدن را از مسیر خود منحرف ساخته و به راحتی نابود نماید.
امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب(مد ظله العالی) نیز بارها به حفظ نظام و توجه به جهت گیری های اصیل انقلاب تأکید نموده اند، برای نمونه مقام معظم رهبری در بیست و دومین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)، به این نکته مهم اشاره کرده اند:
« ... چالش اصلی همهی تحولات بزرگ اجتماعی - از جمله انقلاب ها - صیانت از جهت گیریهای اصلی این انقلاب یا این تحول است. این مهم ترین چالش هر تحول عظیم اجتماعی است که هدفهائی دارد و به سمت آن هدفها حرکت و دعوت می کند. این جهت گیری باید حفظ شود. اگر جهت گیری به سمت هدف ها در یک انقلاب، در یک حرکت اجتماعی صیانت نشود و محفوظ نماند، آن انقلاب به ضد خود تبدیل خواهد شد؛ در جهت عکس اهداف خود عمل خواهد کرد.» مورخ 14/3/1389
تجربه مقابله با تهدیدات نظامی، سیاسی، اقتصادی و ... نشانگر این حقیقت است که در نگاه اول نابرابری در مقابله با اینگونه تهدیدات موجبات ناتوانی و شکست را سبب شده است، ولی اصول و روشهای مقابله در طول سالیان اخیر این مطلب را روشن ساخته است که می تواند در مقابل تهدیدات دشمن به فضل الهی موفق شد. با عنایت به اینکه هر عرصه از تهدیدات دشمن مستلزم یک رویکرد خاص و لوازم مختص به خود می باشد، ولی با این وجود می توان موارد زیر را به عنوان وجوه مشترک در مقابله با تهدیدات مختلف دشمن بیان داشت.
- نکته اول این است که در این مسیر چه پیروز شویم و چه شکست بخوریم(کشته شویم)، مادامی که به مسیر خود ایمان داشته و با نیتی خالص گام برداشته باشیم موفق خواهیم بود و بن بستی در این راه وجود ندارد، هر چند که در ظاهر شکست خورده باشیم.
- نکته حائز اهمیت بعدی، داشتن روحیه و مدیریت جهادی است، به گونهای که از بالاترین تا پائین ترین رده در این مسیر یک ارزش را دارند و مسئول (فرمانده) در متن ماجرا(خط مقدم) هست و به نیروها می گوید که "بیائید"، نه اینکه مدیر و مسئول خود را بالاتر دیده و از اتاق مدیرت خود فرمان "بروید" را صادر نماید.
- اما برای تکمیل این مسیر نیازمند نوآوری و ابتکار با توجه به استعدادها و نیازهای روز می باشد، همچون جنگ های نامنظم که به عنوان یک حرکت موثر در جنگ تحمیلی به کار برده شد.
شجره طیبه صالحین با الگوگیری از شجره طیبه بسیج، انقلاب و اسلام، جلوهای زیبا هرچند کوچک از این مسیر نورانی می باشد و می تواند الگویی موفق در مسیر مقابله با تهدیدات نرم و تهاجمات فکری و فرهنگی دشمن باشد.
به فضل الهی همانگونه که در عرصههای مختلف نظامی، سیاسی، علمی، اقتصادی و ... توانستیم با ابتکار و نوآوری و در سایه اخلاص و توکل، مسیر پر پیچ و خمی را طی نمائیم، در عرصه فرهنگی نیز می توان در بستر صالحین نیز به موفقیتهای گذشته ادامه دهیم.
لذا می توان شجره طیبه صالحین را مانعی بسیار عظیم در مسیر تحقق اهداف شوم دشمن، نام برد. به قطع و یقین با حفظ روحیه مقاومت، روحیه جهادی و ازخودگذشتگی و نوآوریهای مقتضی هر عرصه، این طرح با بودجهای هر چند بسیار اندک و با نیروی انسانی و وقت کمتر، همانند دفاع مقدس می تواند راهکاری موفق را ترسیم نماید و اهداف شوم دشمن را نقش بر آب نماید و منویات اسلام و انقلاب را محقق سازد. ان شاء الله