رئیس جمهور آرژانتین چه چیزی را فهمید؟
رئیس جمهور آرژانتین هم میداند که این سخنان او ممکن است برایش خطراتی را به همراه داشته باشد.وی تاکید کرد در صورتی که برای او یا دولتش اتفاقی افتاد مسبب آن گروه داعش نیست بلکه به طور حتم ایالات متحده آمریکا در آن نقش دارد.
گروه بصیرتی صالحین؛سخنان پر شور و حرارت رئس جمهور آرژانتین آنچنان صریح و روشنگر بود که بسیاری از سیاستمداران و ژورنالیستها دردنیا نتوانستند تحسین خود را مخفی نمایند و همچنین به حدی رسواگر سیاست مکارانه ی غرب بود که شبکه های غربی با تبعیت از کار غلط شورای امنیت به وضوح در مقابل او ایستادند و بر خلاف قواعد سیاسی دنیا از پخش زنده ی سخنان او جلوگیری کرده و بصورت ناگهانی سخنان رئیس جمهور یک کشور را قطع کردند.
سوال اینجاست که چه اتفاقی در آرژانتین افتاده است ؟ آرژانتینی که چند سال قبل با ترس از اسرائیل هر تهمتی را که رژیم کودک کش اسرائیل به ایران وارد کرد پذیرفت و با صهیونیست هم صدا شد ، امروز خانم فرناندز به صراحت میگوید که شما ایران را متهم کردید ، در حالی که تحقیقات ما نشان میدهد ایران هیچ نقشی در آن بمبگذاری ها نداشته است . رئیس جمهور آرژانتین هم میداند که این سخنان او ممکن است برایش خطراتی را به همراه داشته باشد درخصوص بازتابهای سخنانش طی سخنرانی در مقر ریاستجمهوری خطاب به شماری از جوانان طرفدارش اطمینان داد که بخشهای قدرتمند اقتصادی در آرژانتین میخواهند دولتش را متلاطم کنند. وی احتمال حمله به خود را نیز مطرح کرد.
وی گفت: اگر برای من اتفاقی افتاد نگاهتان به داعش نباشد، بلکه به سوی آمریکا نگاه کنید.
وی تاکید کرد در صورتی که برای او یا دولتش اتفاقی افتاد مسبب آن گروه داعش نیست بلکه به طور حتم ایالات متحده آمریکا در آن نقش دارد.
یکی از جالبترین سخنان او در جمع طرفدارانش برگرداندن نگاه ها از سوی داعش به آمریکاست یعنی برگرداندن نگاهها از مزدور به مزدورپرور و حامی و ایجاد کننده ی جریانهای تروریستی مانند داعش.
از جمله سخنان خانم فرناندز که واکنش تند خاخامهای صهیونست را نیز بدنبال داشت تعریف او از حزب الله لبنان است ، او در مقابل جریان ضد مقاومت غرب حزب الله لبنان را به عنوان حزبی رسمی و طرفدار مردم معرفی نمود ، نکات بسیاری را میتوان از سخنان رئیس جمهور آرژانتین استخراج کرد ،
لیکن سوال اینجاست که خانم فرناندز چرا این مطالب را ، آنهم در جمعی که همه سران استکبار حضور دارند مطرح کرد؟
آیا نمیتوانست مذاکرات برد بردی را پیش بینی کرده و بر سر سفره ی غرب با لبخندی عمیق بنشیند و خود را به خطر نیاندازد؟
جواب این سوال را باید در شیوه ، روش و کلام امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مد ظله العالی ) در برخورد با غرب جستجو کرد.
به قول شاعر شیرین سخن شیراز ، سعدی ، چه بسیارند نزدیکان دور و چه اندکند دوران نزدیک . شیوه و منش امام راحل و مقام معظم رهبری امروز در بسیاری از نقاط دنیا بعنوان الگوی رفتار با غرب مطرح و مورد تامل است ، روشی که در برخورد با غرب کوتاه آمدن و سکوت کردن را تنها فرصت دادن برای عربده کشی و گستاخی غرب میداند و تنها راه صحیح برای رفتار با غربیها را برخورد جدی و ایستادن بر سر خواسته ها ، اصول و منافع کشور میداند.
سیر مذاکرات هسته ای در دولتهای مختلف به وضوح صحت این استراتژی را تایید میکند ، اینکه زیاده خواهی های غربی ها حد و حدودی ندارد و هر چه تساهل و تسامح صورت بگیرد چهره ی گستاخ تر و وحشی تری از غرب دیده خواهد شد،
این آن نکته مهم و کلیدی حیات سیاسی غرب است که بنظر میرسد رئیس جمهور آرژانتین با زجرهایی که در زندانها کشیده دریافت کرده است.
اینبار گزافه نیست اگر توصیه کنیم به مسئولین دولتی و به ویژه تیم مذاکره کننده که شیوه ی خانم فرناندز را بعنوان شیوه ای کاربردی و راهگشا در دیپلماسی خود لحاظ کرده و با تاکید بر منافع و اصول انقلاب پاسخ هرگونه زیاده خواهی و گزافه گویی غربیها مانند آنچه اخیرا از انگلیسیها سر زد را محکم و بدون ترس و هراس بدهند ، چرا که مسئولیت امور اجرایی کشوری را برعهده دارند که رهبری آنرا فقیهی شجاع ، دانا، مدیرو مدبر، کاملا آگاه به نرم افزار سیاسی دنیا برعهده داشته و مردمش با جان و خون خود سالها مقاوم بودن و انقلابی بودن را به نمایش گذاشته اند.