آسیب های تکنولوژی روز (ماهواره و موبایل)
آسیب های تکنولوژی روز (ماهواره و موبایل)
ماهواره واقعاً گنداب فسادى است که تیرهاى زهرآگین خود را به سمت ملتها و کشورها هدف گیرى مى کند.
مقام معظم رهبری (دامت برکاته) - دیدار مبلغین سال 1375
مورخه 93/9/25 در این مدرسه بحث آسیب های دجالواره (ماهواره ) با حضور مدیر و کادر تربیتی و اولیاء دانش آموزان با سخنرانی حاج آقا بهرامی نسب مدیر تعلیم و تربیت ناحیه مقاومت بسیج سپاه جهرم انجام شد
طرح نتانیاهو در حمله به ایران بر خلاف حمله به عراق، نه از نوع نظامی، که از نوع تلویزیونی است. نتانیاهو به صراحت از انقلاب تلویزیونی سکسی سخن میگوید. چند ماه بعد آمریکا با سر و صدای بسیار عراق را اشغال میکند. اما حمله به ایران زیر سکوت صورت میپذیرد.
ماهواره
نیمهی دوم سال 70 شایعاتی مبنی بر امکان شبکههای تلویزیون خارجی به گوش رسید. پاییز 1372 شرایط دگرگون شد و پشت بام های تهران و شهرهای بزرگ دیگر میزبان اشیاء عجیبی شبیه به سپرهای جنگی روزگاران قدیم با عنوان دیش ماهواره شد. فروردین 73 موضوع ماهواره به یکی از کانونی ترین مسائل جامعه ایران تبدیل شد. پاییز 72 تا بهار 73 تخمین زده می شد 200 تا 300 هزار دیش ماهواره در تهران نصب شده باشد و اکنون بار دیگر ماهواره در این مبحث با تفاوت ماهوی و فاصله ای 20 ساله تبدیل به چالش اصلی جامعه گردیده به نحوی که شبکه های ماهوارهای بنیان های جامعه، خانواده، ارزشها ، افکار ، دین و تمام شئون جامعه را تحت تاثیر خود قرار دادهاند.
چرائی استفاده دشمن از ماهواره
پوشش گسترده
قدرت نفوذ بالا در مخاطب
امنیت و پایداری
قابل انعطاف
سرعت بکارگیری بالا
مدار مطلوب سازی (دیدن ماهواره توسط دشمن )
شکستن احساس تنفر و انزجار
ایجاد تردید فردی در گرایش به برنامه های ماهواره
ایجاد بی تفاوتی
پذیرش استفاده ماهواره
حمایت غیر علنی از ماهواره
مبلغ و مروج ماهواره
اعتیاد کامل به ماهواره
فروپاشی بنیان خانواده
الف: ایجاد بی رغبتی در بین زوجین
مشاهد هر روزه دخترکان ملبس به ده ها نوع آرایش که صرفا به خاطر زیبایی هایشان جلوی دوربین ها حاضر می شوند، و در سرتاسر پخش برنامه زیبایی های ظاهری و جسمی شان به صورت بسیار پررنگ نمایش داده می شود موجب بالا رفتن انتظار زوج و عدم رضایت از همسر خود خواهد شد که از عوامل سردی روابط خانوادگی است.
ب: دختران فراری و نیمه فراری:
از مهمترین کارکردهای سریال ها و فیلمهای پخش شده در ماهواره، القاء آزادی در خارج از خانه است، به این معنا که افراد مخصوصا دختران جوان را که به صورت سنتی و فرهنگی در خانواده ها با محدودیت هایی روبرو هستند را دچار حس زندانی بودن در خانه می کنند. این فرآیند روانی به صورت خیلی ساده با مقایسه دختران موفق یا آزاد سریال ها و فیلم ها با وضعیت دختران قربانی در ذهن وی شکل می گیرد، و کم کم با عدم مدیریت صحیح در خانواده ها تبدیل به یک عقده و در نتیجه فرار یا رویگردانی دختران جوان از فضای امن خانه می گردد. چنین پدیده ای در خانواده هایی که از ساختار درستی برخوردار نیستند، شدیدتر است.
ج: شکستن حریم های خانواده در بین محارم :
وقتی که پدر و مادری به همراه پسر یا دختر جوانشان نظاره گر تصاویر فیلمی هستند که در آن یک معاشقه ولو خفیف صورت می گیرد، همین مسئله موجب از بین رفتن پرده های حجاب بین افراد خانواده و در نتیجه شکستن قبح افعال می گردد. تنها خدا می داند که در خانواده ای که قبح افعال شکسته شده باشد، چه اتفاقات بدی رخ خواهد داد. حضرت علی علیه السلام در مورد حیا فرمودند "الحیاء یسدّ ان فعل القبیح" یعنی حیا از انجام افعال قبیح جلوگیری می کند. و واضح است که در نبود حیا و شکسته شدن حریم خانواده چه اتفاقات شومی رخ خواهد داد.