علل تجاوز عراق و شروع جنگ تحمیلی
مقدمه
ادوار مختلف جنگ تحمیلی
آغاز حملات عراق
دفع تجاوز عراق
تعقیب و تنبیه متجاوز
رویارویی دوباره عراق
تهاجم دوباره سراسری عراق
دفع دوباره تهاجم عراق
نتیجه گیری
مقدمه
عالم و علم آموزی در کلام امام باقر(ع)
یکی از ویژگی های برجسته مکتب الهی اسلام تشویق به علم و علم آموزی و بهره گیری از دست آوردهای علمی و همینطور پرهیز از کارهایی که از پشتوانه علمی برخوردار نباشند، است. در این باره از همه اولیای الهی رهنمودهای روشنگرانه فراوانی نقل شده است.
بر این اساس از امام باقر(ع) در ابعاد گوناگون مساله علم و علم آموزی روایاتی نقل شده است.
الف: تحصیل دانش
آن حضرت به پیروان خود درباره طلب و کسب علم و آگاهی بسیار تاکید دارند از جمله می فرمایند:
به فراگیری دانش بپردازید زیرا تحصیل دانش حسنه و طلب علم عبادت و گفتگو درباره مسائل علمی تسبیح و تلاش برای جستن معرفت جهاد و تعلیم و آموزش آنان به دیگران صدقه و قرار دادن آن در اختیار شایستگان مایه تقرب به خداوند است.
دانش میوه ای بهشتی، انسی در وحشت، همدمی در غربت، رفیقی در خلوت، راهنمایی در ظلمت و تاریکی های جهل، یاوری در سختی ها، مایه بزرگی و ارجمندی در نزد دوستان است.[1]
منش و سیره رهبر معظم انقلاب(مد ظله العالی) در مدتی که بواسطه عمل جراحی، چند روزی در بیمارستان بستری بودند بسیار قابل تأمل بوده و میتواند الگویی مناسب محسوب شود .
جدیت ایشان در ملاقات افراد مختلف با معظم له و تأکیدات و بیانات ایشان، ما را به یاد سیره نبی اکرم صلوات الله علیه و سایر معصومین علیهم السلام و بزرگان تاریخ تشیع می اندازد ...
حادثهای که نقطه عطف تاریخ سراسر افتخار انقلاب اسلامی است و به عنوان یکی از مهمترین افتخارات این ملت همیشه افتخارآفرین تا همیشه تاریخ، جاودان میماند.
آری، 31 شهریور سال 1359 در حافظه تاریخی ملت ایران روزی فراموشناشدنی است، دفاع مقدس سمبل اتحاد و همبستگی و مقاومت ملتی است که با نثار خون خود نشان داد در معادلات و محاسبات جهانی تنها ابزار و عوامل انسانی تعیینکننده نیست و جملههای آسمانی پیر و مراد عاشقان دلسوخته قانونی فراتر از محاسبات عقل بشری شد.
10هدیه ای که قبل از مرگ باید آماده کنیم
در کتاب: «اثنی عشریة فی المواعظ العددیة» صفحه 325 این روایت نقل شده که:
شخصی به خدمت رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله رسید و عرض کرد:
آیا اجازه می دهید که من آرزوی مرگ کنم؟
حضرت فرمودند: مرگ چیزی است که گریزی از آن نیست و سفری بس طولانی است اما کسی که اراده این سفر را دارد سزاوار است 10 هدیه آماده کند بعد وارد این سفر شود، سپس حضرت فرمودند:
به گزارش فرهنگ نیوز ، متن سیاستهای کلی علم و فناوری که به رؤسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شده، به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
سیاستهای کلی علم و فناوری (نظام آموزش عالی، تحقیقات و فناوری)
خداوند به حضرت عیسی علیه السلام وحی فرمود:
ای عیسی(ع)، مرا مانند غریقی دعا کن که پناه و نجاتی را ندارد(چون غریق در آن حال،از صمیم قلب به خداوند متوجه میشود).
ای عیسی(ع)، قلبت را در مقابل من ذلیل کن و در تنهایی ذکر مرا زیاد بگو، بدان که شادی من در این است که تو خود را در مقابل من بسیار حقیر بدانی و همیشه مرا با صدای محزون صدا کنی.
خلاصه دستور زبان فارسی (ضمیر ، قید ، گروه اسمی ...)
ضمیر و مرجع ضمیر چیست ؟
ضمایر واژههای هستند که به جای اسم نشسته و با پذیرش نقش های مختلف اسمی، از تکرار اسم جلوگیری می کنند.
مرجع ضمیر: اسمی را که ضمیر به جای آن می نشیند مرجع ضمیر گویند.
اقسام ضمیر عبارتند از:
ضمیر شخصی " من ، م- تو ، ت - او ، ش - ما ، مان - شما ، تان - ایشان ، شان " ضمیر مشترک "خود، خویش و خویشتن " ضمایر اشاره، پرسشی، تعجبی و مبهم . هر یک از این ضمایر معادل یک صفت با اسم مشابهاند.
*****************
ضمیر واژه اى است که به جاى اسم مى نشیند و نقش های مختلف آن را می پذیرد.
مرجع ضمیر همان اسمى است که ضمیر جانشینِ آن شده است.
**البتّه گاه ضمیر ، مرجع ندارد، یعنى خود به حالت اسم بروز مى کند.
مرجع معمولاً قبل از ضمیر، و گاه پس از آن مى آید.
قید چیست ؟
قید: واژه ای است که به مفهوم “فعل” چیزی اضافه می کند و توضیحی در بارۀ آن می دهد. به عبارتی فعل را به مفهوم جدیدی وابسته و مقید می کند:
رضا
[b]تند
[/b] رفت.
به علاوه کلمه ای که به مفهوم صفت، مسند، قید و یا مصدر چیزی می افزاید و توضیحی در باره آن می دهد نیز قید نامیده می شود:
ضمایر و انواع آن
ضَمیر واژهایست که میتواند جایگزین اسم شود، مثلاً به جای آنکه بگوییم «پرویز را دیدم و به پرویز گفتم»، میگوییم «پرویز را دیدم و به او گفتم».
فهرست محتوای مقاله
در یک هفته گذشته و پس از عمل جراحی رهبر معظم انقلاب، افراد زیادی از مقامات کشوری، لشگری، روحانیون، هنرمندان، ورزشکاران , ... به عیادت حضرت آقا رفتند و برای ایشان آرزوی سلامتی کردند, اما از جهاتی شاید خاص ترین فردی که به عیادت مقام معظم رهبری رفت حضرت ایت الله ناصری بودند
یک هفته گذشته و پس از عمل جراحی رهبر معظم انقلاب، افراد زیادی از مقامات کشوری، لشگری، روحانیون، هنرمندان، ورزشکاران , ... به عیادت حضرت آقا رفتند و برای ایشان آرزوی سلامتی کردند, اما از جهاتی شاید خاص ترین فردی که به عیادت مقام معظم رهبری رفت حضرت ایت الله ناصری بودند.
متن مصاحبه امام خامنه ای قبل از ترک بیمارستان
حضرت آیت الله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی صبح روز (دوشنبه) پس از پایان دوران بستری در بیمارستان و بهبود کامل، از بیمارستان مرخص شدند.
رهبر انقلاب اسلامی قبل از ترک بیمارستان، در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر، ضمن ابراز رضایت از عمل جراحی و دوره درمانی پس از آن گفتند:
اکنون با سلامت کامل جسمی و نشاط روحی در حال بازگشت به منزل هستم اما از حجم عظیم محبتها و ملاطفتهایی که در این چند روز نسبت به این حقیر انجام شد، احساس شرمندگی و سنگینی بر دوش خود میکنم.
ایشان با اظهار قدردانی و تشکر فراوان از محبتهای فراوان قشرهای مختلف مردم، مراجع و علمای محترم، شخصیتها، مدیران برجسته کشور، سیاسیون، هنرمندان و ورزشکاران افزودند:
سالهاست آمریکا در کشورهای مختلف به دلایل متفاوت حضور نظامی پیدا میکند و هرگاه مورد پرسش اذهان مردم جهان قرار می گیرد دلیل انساندوستانه ای را ارائه میکند.
گروه بصیرتی صالحین؛هر چند عملکرد نیروهای نظامی آمریکا از حضور در خلیج فارس و حمله به هواپیمای مسافر بری ایران گرفته تا افغانستان و بمباران کور هواپیماهای جنگنده ی آمریکایی و از عراق و زندان ابوغریب گرفته تا حضور غیر مستقیم در سوریه همه و همه نشانه ای از انسان دوستی با خود ندارد لیکن توجیهات عجیب و غریب آمریکایی ها همواره بر این محور استوار بوده است .
یادم هست مادر بغلم کرد و گفت: زینبجان میدانی برای بابا چه اتفاقی افتاده؟ گفتم بله. سر بابا روی پای حضرت فاطمهالزهرا(س) است و دارند از دست حضرت آب مینوشند.
آبادان در واپسین روزهای سال1341 با آفتاب گرم خود میلاد کودکی را جشن گرفت که فرزند شور و حماسه بود. نامش را مهرداد نهادند اما به امید بندگی خداوند همواره او را عبدالله میخواندند. روح آرام و ملکوتی او از کودکی در زلال اذان و نماز تطهیر یافت و با شور و حالی کودکانه پا به حیطه علم و فضل و دانش گذاشت و پس از گذراندن دوران مختلف تحصیل و اخذ مدرک دیپلم از دبیرستان رازی آبادان، رشته مهندسی برق را برای ادامه تحصیل در مقطع عالی برگزید و خود را به همجواری امامرضا(ع) رساند.
حرف اول و آخرشان امام بود. ولایت ایشان را به حقیقت پذیرفته بودند و کاری نمیکردند جز برای پیشبرد فرامین امام.
در ورق زدن وصایای شهدا پیامی نبود، جز پیام امام و شهدا، درخواستی نداشتند جز پشتیبانی از ولایت فقیه که نکته کلیدی در پیروزی اسلام است.
در ادامه بخشهایی از وصایای شهدای دفاع مقدس را میخوانیم:
شهید رمضان رضاییبرزانی تولد 1338، شهادت 1362 از شهدای اصفهان میگوید:
در عصر و دوره ای به سر می بریم که طاغوت زمانه در قالب کشورهای استکباری و غربی تمام سرمایه، نیروی انسانی متخصص، تکنولوژی، صنعت، هنر، رسانه و به طور کلی، تمامی قوای خود را جهت مقابله با دین و مبانی و ارزش های اسلامی (که نمود ظاهری و حقیقی آن در انقلاب اسلامی ایران نمود یافته است) قرار داده است.
گروه تربیتی صالحین؛ حمایت از ساخت و ترویج فیلم ها و سریالهای تلویزیونی، تاسیس و حمایت از شبکه های ماهوارهای و چند زبانه، ایجاد سایتهای اینترنتی غیراخلاقی و ضد دینی و ایجاد بسترهای ارتباطی موبایلی، برگزاری جشنها و همایش های کوچک و بزرگ با حضور خوانندگان و بازیگران هالیوودی با هزینه های هنگفت و دقت در نورپردازی و صدا جهت جذب جوانان و بسیاری از عوامل جذاب دیگر تنها گوشهای از اقدامات خصمانه دشمن در فضای نابرابر جنگ نرم محسوب می شود.
چرا خیلی وقتا مثلا وقتی که میخوان #خطبه_عقد رو بخونن، دروغ ها شروع می شه؟
وقتی که خطبه عقد می خونن، چند بار عاقد میخواد از عروس «بله» بگیره، می گن: #عروس_رفته_گل_بچینه
چرا باید از همون اول دروغ گفته بشه؟
چرا این دروغ گفتن رو به نسل های آینده منتقل کنیم؟